Over ons

Sinds 2005 verzenden wij maandelijks zeecontainers naar o.a.  het west-Afrikaanse land; the Gambia. De eerste jaren deden wij dit voor het  transporteren van eigen benodigde goederen. Al snel lieten we ook spullen van andere, vaak bevriende relatie’s, in onze containers mee transporteren.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Omdat we uit ervaring weten dat het transporteren van zo’n container voor de meeste mensen onbekend terrein en een tijdrovend karwei is, bieden wij u de mogelijkheid om ook uw spulletjes gemakkelijk, veilig en betrouwbaar mee te verschepen in een van onze zogenaamde ‘Shared Containers’. Het maakt niet uit in welke hoeveelheid. Of het nu gaat om kleine doosjes, complete inboedels of zelfs uw eigen auto, werkelijk alles is mogelijk! Ook met zwaardere, grote goederen kunt u bij ons terecht, wij kunnen namelijk laden en lossen met een heftruck, zowel in Nederland als op onze eigen locatie in Gambia. ( Kotu) Vanzelfsprekend kunt u ook uw leverancier c.q.  expeditiebedrijf, uw spullen bij ons laten afleveren. Indien u wenst uw eigen container te verschepen, kunnen wij u daar uitstekend bij helpen. (bijvoorbeeld voor grote instellingen of bij verhuizing).

Locatie in Nederland en in Gambia
Ons ruime magazijn in Nederland is gevestigd in Nieuwkuijk, nabij Den Bosch (Noord-Brabant).  Hier worden  ook de containers ook geladen. Het is mogelijk om uw goederen hier tijdelijk te stallen voordat ze naar Gambia worden verscheept.
Tevens is het in sommige gevallen mogelijk om uw goederen door ons bij u thuis op te komen halen. Neem hiervoor contact met ons op.

Verschepen tegen lage tarieven
Omdat er meerdere goederen van anderen mee zullen ”liften” in de container, kunnen we de prijzen zo laag en interessant mogelijk houden. Prijzen zijn afhankelijk van uw wensen. Exacte prijsinformatie en meer vind u onder de kopjes: ‘Particulier‘, ‘zakelijk‘ of ‘eigen container‘.

Voor vragen kunt u altijd terecht bij het kopje ‘contact’.

Plaats een reactie